Planlagt tur i 2019 til Bodensee

Kære alle (mail fra formanden 10. december 2018)

Busrejse til Bodensee (Tysklands største sø) fra 14.-20. september 2019.


Da jeg allerede her i december, skal give besked om jeg forventer, at kunne fylde en bus til rejsen 2019, vil jeg være glad for forhåndstilmeldinger, hvis I påtænker at skulle med.

Da der er lang tid til september 2019 og der ingen betaling vil være før sidst på foråret, er det jo ikke “Mere bindende end som så” , da der jo kan komme forhindringerpå et halvt år.

Jeg har begrænsede pladser tilbage, men skal gerne ramme 50 personer, da rejsen ellers vil blive pålagt et mindre gebyr, eller blive aflyst.


Bemærk, at første dag er lang køredag, derefter er det allerede udflugtsdag på anden dagen. Jeg er blevet spurgt meget til køretimer, og kan forstå, at mange ikke vil køre så langt mere,derfor vil det formodentlig være sidste gang jeg laver disse 7 dages ture med overnatning undervejs.

Det vil selvfølgelig også betyde, at vi ikke kommer ned og ser det der er “lidt anderledes” hvis der ikke er tilslutning nok til det andet.

Vi kan ikke køre på behageligere måde, end det der er planlagt, og til orientering, kører mange kendte busselskaber op til tre dage hver vej, det gør vi dog ikke Smile Smile

  image