Sommerudflugt 2014

Årets sommerudflugt startede med stop hos Kirsten Elmfelt i Bakkebølle, hvor vi på hendes pragtfulde terrasse med en fantastisk udsigt, indtog dagens første måltid, skinke- og ostesandwich samt kaffe/the.
Efterfølgende besøg på Samlermuseet Thorsvang (åbnet i 2013), der ligger i Lendemarke - i gåafstand fra Stege.
Bl.a. har de en bunker, hvor man via lyde og fortælling kan opleve stemningen af at sidde i en bunker under 2. verdenskrig (oplevelsen varer 9 minutter)
.
Frokosten, en god lille anretning samt drikkevarer (efter eget valg) indtog vi på Thorsvang - i "Palmehaven" (en restaurant der er forpagtet ud til en privat person).

Nogle gik og andre kørte med bussen til Stege, hvor vi havde lidt tid til en rundtur.

Derefter med bus videre til Gavnø, hvor vi startede med kaffe og dejlig chokoladekage, bagt af Gurli, inden vi fik en 1 times guidet i kirken samt på Gavnø slot, hvor der var mulighed for at se Nordeuropas største malerisamling, nogle gemakker, udstilling fra Den Kongelige Porcelænsfabrik (Flora Danica) og efterfølgende på egen hånd, parken, dukkesamling, sommerfugleudstilling m.v.

Vi sluttede af med en dejlig 2 rettes middag på Hvide Svaner i Karrebæksminde og var retur i Lille Skensved kl. lidt over 8, meget tilpas - idet vi startede allerede kl. 8.10 fra Lille Skensved.

Godt mætte og fyldt med indtryk fra endnu en herlig sommerudflugt drog vi hver til sit.

Nyd her billederne fra turen, hvor det var varmt og meget blandet vejr - dog blev vi forskånet for større regnmængder, mens vi var ude. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 22:07

Kunne være dejligt med et besøg af Bente Kure. Hun skriver sine egne sange, og jeg har lige hørt de seneste nye, som hun skal indspille sammen med Leif Ernstsen

...
08.11 | 18:33

Hej Hanne
Jeg kan ikke se mailen her, vil du sende en mail til mig fra din nye mail, så har jeg adressen. Send den direkte til :bitnie@gmail.com

Hilsen Birgit

...
08.11 | 13:52

Jeg har fået ny mail:

...
21.12 | 09:58

Ina's sennepssild ... NÅR det skal gå hurtigt... ER det jo godt... at SUPER opskriften ligger her!
(Venla) og Jørgen

...
Du kan lide denne side