Opskrifter

Opskrifter fra medlemmer og andre
Ina's sennepssild
(eget skøn) personer
Det skal du bruge:

2  spsk. taffelsennep
4 spsk. sukker
1 tsk. karry
1 spsk. madolie
1 spsk. eddike
1 stort løg
1 æble
1 glas kryddersild

Sådan gør du:

Sennep, sukker, karry, olie og eddike røres sammen til det er blankt.

Løg og æbler hakkes groft og kommes derefter i dressingen sammen med udskårne kryddersild.

Trækker til dagen efter og pyntes med kryddersild i små stykker.

Kan nydes med
en snaps

Kyllingfilet på cremet porrebund
4 personer
Det skal du bruge:

4 kyllingebrystfileter,naturel eller barbecuemarinerede
1 stor porre
2 dl piskefløde
150 gr. bacon i tern
1 dl hvidvin
Salt & peber
Revet mozzarellaost

Sådan gør du:
Rens porren, og skær den i tynde skiver. Svits bacon på en tør pande. Tilsæt derefter porre og sivts det hele i et par minutter. Tilsæt vin og fløde og kog blandingen op.
Smag til med salt og peber.
Kom blandingen i bunden af et smurt ildfast fas.
Brun kyllingefileterne på begge sider og læg dem ovenpå porre-bacon blandingen i fadet.
Drys med den revne ost og sæt fadet midt i en 200 grader varm ovn i 20-25 minutter.
Server med løse ris, lun flutes og salat.
VELBEKOMME  Kys
Omar's kager
Kæmpe portion til mange personer
Det skal du bruge:

Indkøb/forbrug:
500g sukker
4 kopper vand
1 tsk bagepulver
1 kg smør
1 vaniljestang
ca. 2 1/2 kg mel

Fyld:

1 kg mosede dadler

Lidt kanel


Omar blev vinder af "Den store bage dyst" i Lille Skensved den 5. september 2015. Se den glade vinder og kager på billedet herunder!

 


Sådan gør du:

Sukker og vand koges ca. 10 min. til vandet er væk og det vejer ca. 500g

Herefter blandes bagepulver, smør og 1 vaniljestang i.    

Til sidst samles det med ca. 2 1/2 kg mel.


Formes til små runde boller og fyldes med de mosede dadler og lidt kanel, prikkes let med en gaffel.


Bages ca. 10 min. midt i ovnen og herefter ca. 7 min. øverst til de er lysebrune.

 

Oversat sammen med Omar til dansktræning.

Venlig hilsen 

Lone Hansen



Kate's Orientalske mørbrad
4 personer
Det skal du bruge:
2 mørbrad
2 æbler
2 løg
75 g smør
2 tsk. karry
salt
1 glas sød mango-chutney
1 glas stærk mango-chutney

Serveres sammen med løse ris.


Retten var efterspurgt da den blev serveret på Generalforsamlingen den 18. maj 2017
Sådan gør du:

Mørbradene ridses en gang på langs, bankes let ud.
De brunes på panden i smør.
Deles på tværs og lægges, drysset med salt i et ildfast fad.

Æbler og løg skæres i tern og vendes i resten af smørret,
Karry tilsættes og blandingen fordeles over kødet.
De 2 glas mango-chutney blandes og fordeles over æbler og løg.

Fadet sættes i ovnen ca. ½ time ved 180- 200 grader og er derefter klar til servering med løse ris.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Venla og Jørgen | Svar 21.12.2016 09.58

Ina's sennepssild ... NÅR det skal gå hurtigt... ER det jo godt... at SUPER opskriften ligger her!
(Venla) og Jørgen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 22:07

Kunne være dejligt med et besøg af Bente Kure. Hun skriver sine egne sange, og jeg har lige hørt de seneste nye, som hun skal indspille sammen med Leif Ernstsen

...
08.11 | 18:33

Hej Hanne
Jeg kan ikke se mailen her, vil du sende en mail til mig fra din nye mail, så har jeg adressen. Send den direkte til :bitnie@gmail.com

Hilsen Birgit

...
08.11 | 13:52

Jeg har fået ny mail:

...
21.12 | 09:58

Ina's sennepssild ... NÅR det skal gå hurtigt... ER det jo godt... at SUPER opskriften ligger her!
(Venla) og Jørgen

...
Du kan lide denne side