Sommertur 2016

Formiddagsholdt ved "Vikingebopladsen" i Frederikssund, hvor der årligt afholdes Vikingespil. Her drak vi kaffe og spise sandwich.

Fra Krudtværket i Frederiksværk, hvor vi indledningsvis fik lidt fortælling om stedet, hvorefter vi gik rundt "på egen hånd". Efterfulgt af dejlig frokost i det skønne sommervejr.

Tid til shopping efter besøg på Krudtværket i Frederiksværk

Besøg ved og i Knud Rasmussens hus med herlig udsigt i nærheden af Hundested. Vi skiftedes til at besøge huset og drikke eftermiddagskaffe/spise linser, i det fri.

Sandskulptur udstilling på Hundested havn. Utroligt hvad man kan lave at naturmaterialer!

Én af flere kunstnere der samarbejder i Trædrejeriet Eghjorten på Hundested havn.

Et par fantastiske kunstværket fra Trædrejeriet Eghjorten på Hundested havn.

Unik lampe fra Glassmedjen Hundested havn

Én af de mange flotte skåle fra Glassmedjen på Hundested havn

Drikkeglas fra Glassmedjen på Hundested havn

Hundested Havne Restaurant med kinesisk buffet. Her var bestemt lidt for "enhver smag"!

Billeder fra foreningens tur til Nordsjælland den 9. juni 2016, hvor vi først gjorde stop ved Frederikssund. Her afholdes Vikingespil én gang om året - på deres Vikingeboplads. Her indtog vi  formiddagskaffe med en sandwich til.

Derefter kørte vi til Krudtværket i Frederiksværk, hvor vi efter en information af "damen" der tog mod betaling - gik rundt på "egen hånd", efter indtagelse af dejlig frokost var der også tid til et smut over i gågaden, hvor nogle af os fik købt lidt tøj på udsalg.

Så kørte bussen til Knud Rasmussens hus ved Hundested, der ligger med en fantastisk flot udsigt ud over vandet, hvor man kan se Hesselø. Vi indtog eftermiddagskaffe og dejlige en linse uden for huset.

I Hundested, kunne de der havde lyst se en utrolig flot udstilling af sandskulpturer.

Derefter var der frit slag, til at gå rundt i byen, ved havnen, hvor en del kunstnere har små skure og butikker de udstiller i.

Trædrejeriet Eghjorten og Glassmedjen kan anbefales. Her er det svært at holde fingrene fra hævekortet. Det er nogle fantastiske ting - og selv om de er dyre, er de til at betale, når man tænker på hvor mange timer der ligger i hver enkelt genstand.

Vi sluttede af med at spise kinesisk buffet på en restaurant på havnen - og da vi atter kørte hjemover begyndte det at regne da vi nåede Jyllinge. 

Vi havde sol og sommer under hele turen, hvilket gør en sådan tur ekstra god - og giver mere livsglæde. 
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 22:07

Kunne være dejligt med et besøg af Bente Kure. Hun skriver sine egne sange, og jeg har lige hørt de seneste nye, som hun skal indspille sammen med Leif Ernstsen

...
08.11 | 18:33

Hej Hanne
Jeg kan ikke se mailen her, vil du sende en mail til mig fra din nye mail, så har jeg adressen. Send den direkte til :bitnie@gmail.com

Hilsen Birgit

...
08.11 | 13:52

Jeg har fået ny mail:

...
21.12 | 09:58

Ina's sennepssild ... NÅR det skal gå hurtigt... ER det jo godt... at SUPER opskriften ligger her!
(Venla) og Jørgen

...
Du kan lide denne side