Sommertur 2019 Ærø

Billeder fra foreningens tur til Ærø den 18. juni 2019.

(lagt på WEB siden 23. juni 2019) 

Vejret var i år med os og vi havde en dejlig tur fra kl. 07.30 til kl. 21.15.

Her følger nogle skønne stemningsbilleder fra turen, der mest foregik i bus, hvor vi fik serveret kaffe og ostemad i bussen og med et pitstop til frokost ved Ollemølle med en herlig udsigt ud over vandet - på både den ene og anden side af øen.

Bestyrelsen havde dejlig smør selv frokost med, hamburgryg, delle og skagenssalat samt italiensk salat, agurkesalat og små tomater, dertil øl og vand, idet "nogen" havde glemt boksvinen!

Vi sluttede af med gåtur på egen hånd i Ærøskøbing, i 5 kvarter, hvor den udmærkede guide fulgte os på vej i starten.

Hun havde været med i bussen fra vi ankom til øen.

Eftermiddagskaffen indtog vi stående ved bussen, inden færgen sejlede kl. 16.35.

På Fyn spiste vi til aften på Oure Kro, hvor vi fik Kalkunsnitsel, stegt som Winersnitsel med ærter/mejs og ristede kartofler til samt chokolademousse til dessert med pære/flødeskum.

Trætte hjemme (som det vist fremgår af de sidste fotos) kl. 21.15 i Lille Skensved - sagde vi farvel til hinanden efter en dejlig dag.

Jeg kunne personligt godt have tænkt mig, at der var flere stop, hvor man kunne få bevæget sig lidt - dog er jeg klar over at der er flere gangbesværede med, men de kunne jo blot blive i og omkring bussen!


OBS! Jeg er klar over at 7 fotos ligger ned, men jeg har forgæves forsøgt at vende dem, både i dette program og et andet jeg har, også ved at slette dem og lægge dem ind på ny -sorry! | Svar

Nyeste kommentarer

25.10 | 05:26

Kære Ellen

Det kan I godt. Det er kl. 19 i selskabslokalt på Højelsevej, og I betaler bare deroppe

Venlig hilsen Birgit

24.10 | 14:17

Kan vi melde 4 personer til foredraget på mandag 24/10 om sprogø

25.03 | 20:07

Kunne være dejligt med et besøg af Bente Kure. Hun skriver sine egne sange, og jeg har lige hørt de seneste nye, som hun skal indspille sammen med Leif Ernstsen

08.11 | 17:33

Hej Hanne
Jeg kan ikke se mailen her, vil du sende en mail til mig fra din nye mail, så har jeg adressen. Send den direkte til :bitnie@gmail.com

Hilsen Birgit